EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415  | E L Institute  0728.413.793

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

 

Blog

Coafura

Coafura este cel mai de seama „accesoriu” al tau anul acesta. Nu ai nevoie de tunsori sofisticate si nici de culori puternice, care sar în ochi. Frumusetea consta în combinarea mai multor nuante de suvite, de intensitati diferite. Anul acesta, se renunta la coafuri extravangate, ciudate, a venit un nou curent, unul mai apropiat de natura.

Culorile parului nu mai sunt atât de puternice, electrizante. Acum se merge pe mai multe nuante mai pale, de intensitati diferite, combinate atât pe lungimea firului de par, cât si pe orizontala. Culorile nu sunt amestecate haotic, ci sunt bine gândite astfel încât, cu ajutorul lor, poti crea texturi sau poti da senzatia de volum în anumite zone. Nu se mai poarta rosul întens, maroul intens, ci estompate. Blondul nu mai e într-o singura culoare, ci mai multe pe aceeasi lungime de par.

Mai concret, coafura îti poate schimba imaginea fara sa sara neaparat în ochi. Formele parului devin fluide, flexibile si foarte naturale. O alta noutate în ceea ce priveste culoarea coafurii este griul. Suvitele de gri sunt alaturate unor culori luminoase si naturale precum blondul mustar, rosul caramiziu sau brunetul voalat.