EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

Trainer

Szekely Ani & Deac Gabriela & Tămaș Melinda & Fărăgău Camelia & Șut Alex

Categorie

Coafor

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Cursuri coafor Cluj - Înscrie-te la cursuri acreditate stilist / coafor la institutul de formare profesională

EL INSTITUTE!

Cursuri coafor / stilist acreditate de Ministerul Învățământului și Ministerul Muncii, cu diplomă recunoscută la nivel național și internațional

EL INSTITUTE este unul dintre cele mai prestigioase centre de formale profesională și calificare în domeniul Beauty. Aici poți urma diverse cursuri pentru a te califica în domeniu: cursuri coafor, cursuri cosmetică, cursuri manichiură / pedichiură și cursuri acreditate stilist - protezist unghii. EL INSTITUTE a fost fondat în 1990, până în 2004 fiind prima și unica școală privată acreditată de Ministerul Învățământului din România.

În cei peste 28 de ani de experiență, peste 1000 de profesioniști au absolvit cursurile institutului, fiind atestați de Ministerul Muncii ca profesioniști în domeniul "beauty". Mulți dintre ei au deja un brand stabil și o carieră de succes în domeniu, atât în România cât și peste hotare.

Cursuri coafor - ce presupune un curs de coafor - stilist?

În urma absolvirii unui curs de coafor în cadrul EL INSTITUTE, vei dobândi un set complet de cunoștințe teoretice și deprinderi practice în domeniul înfrumusețării, care te vor ajuta să profesezi în domeniu, în orice salon sau în orice frizerie / coafor din România și din străinătate.

Ce abilități specifice voi avea în urma absolvirii unor cursuri coafor?

 • Vei învăța să-ți organizezi mediul de lucru și să organizezi activitatea din coafor;
 • Vei învăța să folosești instrumentele specifice mediului de lucru, vei deprinde cunoștințe despre igiena muncii și protecția mediului;
 • Vei cunoaște și vei putea aplica tehnici de coafare și stilizare a părului - aplicațiile artelor plastice în domeniul coafurii;
 • Vei învăța să realizezi tunsori, procedee de pigmentare și depigmentare, coafare și stilizare;
 • Te vei specializa în dezvoltarea carierei profesionale în această direcție, însă vei învăța și despre managementul salonului și despre procesarea comenzilor;
 • Vei cunoaște noi metode de organizare / management al relațiilor interpersonale și vei dezvolta o gândire pragmatică, ce te va ajuta să eficientizezi nivelul de muncă din coafor;
 • Vei învăța despre aprovizionare și inventarierea stocurilor cu materiale necesare domeniului;
 • Vei căpăta experiență în managementul calității și în domeniul protecției muncii prin intermediul acestor cursuri coafor - stilist;
 • Vei învăța principiile gestionării relației cu clienții și vei căpăta noi abilități de comunicare și de inițiere a unei relații profesionale cu clienții;
 • Vei învăța să realizezi un cadru ambiental frumos pentru clienți și vei deprinde și informații despre inițierea unei afaceri;
 • Vei învăța despre modalitățile de promovare a activității din salon și vei primi suport în ceea ce privește dezvoltarea afacerii;
 • Vei învăța principalele lucruri despre domeniu și vei primi în permanență consultanță de specialitate, care te va ajuta în rezolvarea problemelor și nelămuririlor în domeniu.

În urma absolvirii unor cursuri coafor în cadrul EL INSTITUTE, dar mai ales în perioada de practică alături de specialiștii noștri, vei reuși să-ți dezvolți o serie vastă de competențe care să te ajute în lansarea unei cariere în acest domeniu.

Vei căpăta experiență în realizarea tunsorilor / coafurilor aflate în trend, însă vei deprinde și aptitudini manageriale și organizatorice, putând gestiona programările, fluxurile de clienți, inventarierea mărfurilor și alte lucruri privitoare la dezvoltarea propriei afaceri în domeniu.

Prin ce suntem NOI diferiți față de alte centre de calificare care oferă cursuri acreditate stilist - coafor?

1. Calitate informațională și experiență specifică în domeniul acestor cursuri de beauty - cursuri coafor, cursuri stilist, cursuri cosmetică etc.

În primul rând, diferența provine din nivelul de profesionalism al lectorilor de cursuri coafor și din calitatea informației oferite de aceștia. Este diferit să fii instruit de un specialist HR general și ESTE CU TOTUL ALTCEVA să fii instruit de un specialist în domeniul beauty, atunci când urmezi un curs de coafor.

Nivelul de informații, cunoștințele și experiența lectorilor noștri sunt mult mai specifice și mai ancorate în domeniu. Astfel vei putea învăța direct de la sursă – de la profesioniști care practică deja profesia de stilist în coafor sau în cadrul afacerii proprii. 

În plus, fiecare cursant beneficiază de instruire individuală - 1 la 1 cu specialistul, așa încât să aibă ocazia ideală de a "fura meserie".

2. Cursuri coafor NIVEL IV - ultimul nivel de calificare disponibil pe piață

În al doilea rând, suntem printre singurii din zona Transilvaniei care oferim cursuri coafor / cursuri acreditate stilist la cel mai înalt nivel de calificare, NIVEL IV.

Astfel, vei avea parte de un număr suplimentar de ore de practică, în cadrul cărora să deprinzi mai bine tehnicile de lucru.  Vei putea învăța rapid informații extrem de valoroase despre: relația cu clientul, administrarea salonului / frizeriei, organizarea programărilor și realizarea profesiei de stilist.

3. Oferim prezență în salon în timp real - atât în cadrul modulului teoretic, cât și în cadrul modului practic

Iar în final, cursurile noastre diferă prin prisma abordării. Atât în cadrul modulelor teoretice, cât și în partea practică, vei fi prezent în saloanele El Beauty Centers. Oferim acest lucru cursanților, pentru a învăța meserie de la cei mai buni și pentru a căpăta experiență cu clientul în timp real.

Cursuri coafor preț - Cât mă costă aceste cursuri acreditate de stilist?

Prețul cursului este de 1500 euro. Însă acesta include mai multe beneficii:

 • modulul de începător, ce include un cap de papusa si aparatura/instrumentele necesare începerii cursului, al cărui cost ajunge la 200 euro.
 • bonus: Modulul de Barbering.

Care este durata de desfășurare a acestui curs de calificare coafor - stilist?

Durata de desfășurare a cursului este intre 6 și 8 luni. Acesta se realizează cu o frecvență de 6 zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, între 6 și 8 ore.

Detalii suplimentare cursuri coafor

- Cursul va avea loc în Cluj, în cadrul centrelor noastre de înfrumusetare El Institute și El Prestige, situate în puncte cheie ale orașului.

- De asemenea, este important de menționat faptul că acest curs poate fi plătit în mai multe tranșe, prețul rămânând același.

- În plus, odată cu absolvirea cursului, ți se poate oferi posibilitatea de a te angaja în cadrul salonelor noastre sau în cadrul saloanelor partenere.

- Ba chiar mai mult, ÎȚI OFERIM BONUS 10% reducere la SERCOM Beauty Solutions la achiziționarea de mobilier, aparatură și accesorii pentru dotarea viitorului tau salon de înfrumusețare.

- Pentru a te putea înregistra la cursuri, ai nevoie de un nivel mediu de studii. Acest lucru presupune absolvirea celor 12 clase - ciclul liceal.

Acte necesare înscrierii la cursuri coafor / cursuri acreditate stilist

 • dosar (la care se atașează următoarele)
 • o cerere tip de înscriere la curs
 • două copii B.I. / C.I
 • copie certificat de naștere
 • copie certificat de căsătorie (unde este cazul)
 • copie act studii (certificatul de absolvire a ciclului liceal – diploma / adeverința de 12 clase sau orice alt act care atestă nivelul de studii)
 • adeverință medicală (de la medicul de familie) care să certifice că ești apt pentru urmarea unui curs de calificare „coafor - stilist”

Pentru orice alte detalii sau pentru informații suplimentare, ne poți contacta in intervalul 10-18!

El Institute: 0728.413.793

El Prestige: 0731.371.415

Email: office@elbeautycenters.ro

Preț : 1500 EUR

Locații : EL Institute & EL Prestige

Tip : Coafor

Întrebări