EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

 

Blog

Aparatul de micro-abraziune IONTO-SKIN Abrasion

Micro-abraziunea este o metoda moderna si eficienta de peeling. Controlata si gentila, indepartarea celulelor moarte da pielii un semnal pentru o regenerare rapida, incurajand astfel producerea de celule noi. Celulele noi ajung in stratul superficial al pielii unde vor inlocui celulele care au fost indepartate. Acest proces formeaza piele noua si sanatoasa care este pregatita pentru a absorbi ingredientii activi din produsele de ingrijire, iar pielea are un aspect proaspat si sanatos. Problemele pielii, cum sunt cicatricile, ridurile, porii dilatati si petele pigmentare pot fi tratate cu succes si in siguranta.

IONTO-SKIN Abrasion directioneaza fluxul de cristale pe piele care indeparteaza cu miscari usoare celulele deteriorate de pe piele. Printr-un efect de vacum, cristalele de nisip folosite, impreuna cu particule de pe piele sunt transportate intr-un alt vas reciclabil. Acest proces accelereaza procesul de auto-regenerare, incurajand noile celule sa le inlocuiasca pe cele distruse sau moarte. Este important sa se aleaga pentru ingrijirea acasa a unor produse regenerante si calmante.

IONTO-SKIN Abrasion poate fi folosit pentru urmatoarele tratamente cosmetice:

Hiperkeratoza
Cicatrici
Vergeturi
Pori deschisi sau piele atrofica
Riduri
Pete pigmentare
Ten intoxicat