EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

 

Blog

Cum ne pregatim pentru o sedinta de micropigmentare powder?

Pentru ca la El Beauty Centers oferim servicii de micropigmentare powder, am hotarat sa alcatuim un scurt ghid cu informatii bine de stiut inaintea acestui serviciu cosmetic.

1. Este important sa va faceti o imagine despre ce inseamna micropigmentarea powder.

Va sugeram sa cititi online din cat mai multe surse pentru a intelege ce este si cum se desfasoara procesul dar si care ar fi cele mai fregvente intrebari legate de aceasta procedura.

2. Este bine sa fiti pregatite pentru un pic de roseata in zona afectata.

Mai bine stiti de la inceput. Cu toate ca se intampla destul de rar, roseata si iritatia usoara pot aparea in zona afectata. Pielea reactioneaza diferit asa ca tineti minte acest lucru atunci cand va faceti programul in orele ce urmeaza imediat dupa procedura.

3. Folositi cat mai putin machiaj.

Este recomandat ca inainte de sedinta de micropigmentare sa folositi un machiaj cat mai ”light”. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa va machiati, doar ca ar trebui sa incercati sa evitati zonele afectate, in acest caz sprancenele.

4. Atentie la medicamentatie.

Sunt anumite medicamente care ar trebui evitate inainte cu 48 de ore. Cateva exemple ar fi: Aspirina, Ibuprofenul si alte calmante. De asemenea va sugeram sa evitati medicamentele cu efect puternic asupra organismului.

5. Consumul de alcool inainte de procedura.

Ar fi ideal daca nu ati consuma nici un fel de bautura alcoolica cu 48 de ore inainte de procedura. In cazul in care ati consumat o cantitate mai mare de alcool cu o noapte inainte, va sugeram sa reprogramati sedinta.

6. Evitati produsele ce contin RETIN A (TRETINOIN).

In cazul in care sunt utilizati produse care contin o cantitate semnificativa de Retin A (tretinoin) va sugeram sa intrerupeti utilizarea acestora cu o lună inainte de procedura. Acesta masura se refera la zona superioara a fetei. De asemenea, este recomandat sa evitati si produsele ce contin vitamina A.

7. Evitati produsele ”AHA” de ingrijire a pielii.

Acest lucru este valabil cu o saptamana inainte de procedura. Va sugeram sa evitati produsele de ingrijire a pielii ce contin acid alfa-hidroxi. In plus, ar fi indicat sa intrerupeti si utilizarea produselor anti-imbatranire in zona sprancenelor cu doua saptamani inainte de sedinta.

8. Donatorii de sange.

Nu este este recomandat sa donati sange in ziua sedintei deoarece organismul s-ar putea simti slabit pentru o asemenea interventie. Deoarece pigmentul poate ajunge in sange, abia dupa doua zile de la sedinta puteti dona sange in deplina siguranta.

9. Alte interventii asupra sprancenelor.

Pentru rezultatele cele mai bune, este recomandat sa nu pensati sprancenele cu cel putin doua saptamani inaintea sedintei de micropigmentare. Nici epilarea cu ceara nu este recomandata in saptamana in cauza.

10. Discutati cu specialistul despre starea dumneavoastra de sanatate.

Specialistul in micropigmentare trebuie stie detalii generale despre starea dumneavoastra de sanatate. Alergiile si bolile cronice sunt aspecte importante de mentionat. Nu uitati sa vorbiti despre substantele cosmetice care au efecte negative asupra pielii dumneavoastra.

Urmand aceste instructiuni suntem siguri ca veti avea o experinta foarte pozitiva in urma sedintei de micropigmentare powder!