EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

Trainer

Băcanu Simona & Chiorean Alexandra

Categorie

Cosmetică

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Înscrie-te la un curs cosmetică la primul institut de formare profesională în domeniul Beauty, acreditat de Ministerul Învățământului și Ministerul Muncii!

Institutul de formare profesională EL INSTITUTE a fost fondat în 1991, până în 2004 fiind prima și unica școală privată acreditată de Ministerul Învățământului. În cei peste 27 de ani de experiență, peste 1000 de profesioniști au absolvit cursurile organizate de institutul nostru, fiind atestați de Ministerul Muncii ca profesioniști în domeniu. Mulți dintre ei beneficiază deja de o imagine formată în piață și o carieră de succes în România sau în străinătate.

Cursul de calificare in Cosmetica din cadrul Institutului este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale la cel mai înalt nivel de calificare – NIVEL IV – 1080 de ore – fiind singurul curs de cosmetică la acest nivel calitativ în Cluj.

Ce presupune un curs de cosmetică?

Cursul va presupune atât dobândirea unor cunoștințe teoretice specifice domeniului, cât și instruirea practică în domeniu, alături de profesioniști și specialiști ai Institutului.

În urma absolvirii acestui curs cosmetică la EL INSTITUTE, vei dobândi următoarele cunoștințe și deprinderi practice:

 • Vei cunoaște normele de igienizare a mediului de lucru
 • Vei cunoaște modalitățile de utilizare a instrumentarului specific și vei avea capacitatea de a lucra cu acesta în condiții profesionale
 • Vei cunoaște și stăpâni cele mai noi tehnici de realizare / implementare a make-up-ului, conform noilor tendințe
 • Vei beneficia de o pregătire profesională calitativă, din partea unor specialiști cu peste 20 de ani de experiență în domeniu
 • Te vei specializa în dezvoltarea și implementarea tuturor schemelor de tratament
 • Vei deprinde abilități profesionale de aplicare a tratamentelor și produselor de make-up, invatand sa lucrezi cu cea mai performanta aparatura din domeniul cosmetic.
 • Vei învăța despre aprovizionare și inventarierea stocurilor cu materiale necesare domeniului
 • Vei căpăta experiență în întocmirea bonurilor de plată și a bonurilor pentru produse și materiale consumabile
 • Vei învăța principiile gestionării relației cu clienții
 • Vei învăța să gestionezi programările și să eficientizezi fluxul de muncă
 • Vei învăța despre modalitățile de promovare a activității din salon și vei primi suport în ceea ce privește realizarea unui cadru profesional de muncă
 • Vei învăța principalele lucruri despre domeniu și vei primi în permanență consultanță de specialitate, care te va ajuta în rezolvarea problemelor și nelămuririlor în domeniu.

În urma absolvirii cursului, în urma perioadei de practică alături de specialiștii noștri, vei reuși să-ți dezvolți o serie vastă de competențe care să te ajute în lansarea unei cariere în domeniul cosmeticii.

Te vei profesionaliza în ceea ce privește realizarea unei scheme de tratament, implementarea ei și acordarea de consultanță. Însă vei căpăta și experiență managerială și organizatorică – în ceea ce privește programările, gestionarea fluxurilor,inventariere stocuri, recepție materiale etc.

De ce suntem NOI diferiți față de alte centre de calificare?

1. Calitate informațională și experiență specifică în domeniu

În primul rând, diferența vine din nivelul de profesionalism al instructorilor și din calitatea informației. Este un lucru să fii instruit de un specialist HR dintr-un centru în care se desfășoară zeci de cursuri din domenii diferite și ESTE CU TOTUL ALTCEVA ca acel specialist să-și canalizeze toată energia, toate cunoștințele doar pe domeniul beauty.

Nivelul de informații, cunoștințele și experiența instructorilor noștri sunt mult mai specifice și mai ancorate în domeniu – astfel veți învăța direct de la sursă – de la profesioniști care practică deja profesia de cosmetician și make-up artist cu succes. 

2. Curs de calificare NIVEL IV – cel mai inalt nivel de calificare disponibil pe piață

În al doilea rând, suntem singurii din zona Clujului care oferim cursuri la ultimul nivel de calificare, NIVEL IV. Astfel, vei avea parte de un număr suplimentar de ore de practică, în cazul cărora să deprinzi mai bine tehnicile de lucru și să înveți informații extrem de valoroase despre: relația cu clientul, administrarea salonului, organizarea programărilor și realizarea profesiei propriu-zise.

3. Oferim prezență în salon în timp real – atât în modulul teoretic cât și în cel practic

Iar în final, cursurile noastre diferă prin prisma abordării. Atât în partea de teorie cât și în partea practică, vei fi prezent în saloanele El Beauty Centers – pentru a învăța meserie de la cei mai buni și pentru a căpăta experiență cu clientul în timp real.

Care este durata de desfășurare a cursului și prețul?

 • Durata de desfășurare a cursului este de 6 luni, cu o frecvență de 6 zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, între 6 și 8 ore.
 • Prețul cursului este de 1500 euro, acesta incluzând pachetul de începător al cărui cost ajunge la 200 euro.

Detalii suplimentare

 • Cursul va avea loc în Cluj, în cadrul centrelor noastre de pregătire El Institute și El Prestige. Însă, după cum spuneam, vei avea parte și de pregătire în timp real în cadrul salonului El Beauty Centers.
 • De asemenea, este important de menționat faptul că acest curs poate fi plătit în mai multe tranșe, prețul rămânând același.
 • In cadrul cursului vei invața și să lucrezi cu tehnologie de ultima generație, produsă de IONTO COMED, nr. 1 mondial in producția de aparatură cosmetică și dermato-cosmetică.
 • În plus, odată cu absolvirea cursului, ți se poate oferi posibilitatea de a te angaja în cadrul salonului nostru sau în cadrul saloanelor partenere.
 • Un alt avantaj este faptul că fiecare cursant va fi instruit individual, 1-1, pentru a-i asigura o experiență mult mai ancorată in realitate, in urma procesului de instruire.
 • Ba chiar mai mult, ÎȚI OFERIM BONUS 10% reducere la SERCOM Beauty Solutions la achiziționarea de mobilier, aparatură și accesorii pentru dotarea viitorului salon de înfrumusețare.
 • Pentru a te putea înregistra la cursuri, nu ai nevoie de bacalaureat absolvit. Însă trebuie să ai cel puțin un nivel mediu de studii. Acest lucru presupune absolvirea celor 12 clase - ciclul liceal.
Acte necesare înscrierii la curs:
 • dosar plic (la care se atașează următoarele)
 • diploma de absolvire a liceului
 • copie B.I. / C.I
 • copie certificat de naștere
 • copie act studii (în cazul absolvirii unui ciclu superior)
 • adeverință medicală (de la medical de familie) care să certifice că sunteți apt pentru urmarea unui curs de calificare „cosmetician”

Pentru orice alte detalii sau pentru lămuriri, ne puteți contacta de luni pana vineri intre orele 10-18!   

El Institute: 0728.413.793

El Prestige: 0731.371.415

Email: office@elbeautycenters.ro

Lectorii acestui curs

Lector Băcanu Simona Simona este evaluator în meseria de cosmetician, evaluator în meseria de machior și inspector de specialitate în domeniu, cu peste 15 ani de expertiză. De asemenea, este profesor și fost șef de catedră în cadrul a diverse instituții, în aria cosmetică și a...

Preț : 1500 EUR

Dificultate : Nivel 1

Locații : EL Institute & EL Prestige

Tip : Cosmetica

Întrebări