EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415  | E L Institute  0728.413.793

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

Băcanu Simona & Chiorean Alexandra

Lector Băcanu Simona

Simona este evaluator în meseria de cosmetician, evaluator în meseria de machior și inspector de specialitate în domeniu, cu peste 15 ani de expertiză. De asemenea, este profesor și fost șef de catedră în cadrul a diverse instituții, în aria cosmetică și a îngrijirii cosmetice. De asemenea, Simona are o lungă și fructuoasă activitate didactică. Este co-autor al manualului "Tehnica îngrijirii cosmetice" (1999 - 2000), având un aport și în realizarea programelor școlare din domeniul cosmeticii. De-a lungul carierei s-a bucurat de nenumărate apariții în presă și media, fiind colaboratoare și consultant de specialitate pentru diverse reviste din domeniu (Unica, Avantaje, Femeia, Eva, Elle etc). Din 1999 organizează - realizează emisiuni de specialitate în domeniul cosmetic, pentru televiziuni precum: TeleEuropa Nova, NCN, PROTV Cluj, Antena 1 Cluj, Transilvania live etc. Între anii 1983 - 1991 a fost chiar componentă a echipei de machiaj a României la concursurile internaționale de machiaj, realizare machiaje cu tematică, armonizarea coafurii și ținutei la machiajul realizat. Are o lungă carieră în domeniul cosmetic, activând în diverse companii de profil. Din 2000 este inspector de specialitate, din 2008 este evaluator specializat, iar din 2009 este formator autorizat. Cu varii aptitudini manageriale (fiind absolventă certificată a cursului de Manager) și cu o multitudine de abilități de comunicare (este absolventă a Facultății de Științe ale Comunicării și Relații Publice, dar și absolventă a diverse cursuri de psihopedagogie și învățământ), Simona este un formator și un specialist în cosmetică desăvârșit. Repere în activitatea profesională și didactică:
 • 1982 - absolvire școală postliceală specializare cosmetică
 • 1981 - 1992 - cosmetician Coop. "Igiena" Cluj-Napoca
 • 1983 - 1991 - componentă echipa de machiaj a României
 • 1990 - prezent - colaborator diverse reviste specialitate, participant festivaluri make-up, colaboratoare cu diverși creatori de modă (Doina Levitza, Cătălin Botezatu)
 • 1998 - Școala de maiștri București, specializarea cosmetician - obținerea titularizării în învățământ (Inspectoratul Județean Cluj) și a gradului didactic definitivat (Psihologie generală, metodică - București, Grup școlar "Spiru Haret").
 • 1999 - participă la elaborarea programelor școlare în cosmetică și este co-autor la manualul "Tehnica îngrijirii cosmetice"
 • 2000 - prezent - obținere grad didactic II, curs de specializare în tehnici de predare pentru adulți și curs de management și evaluare. Diplomă make-up artist "Mallu Wiz" și atestat "English Institutional", Absolventă Facultatea de Psihologie și tutore în disciplina pedagogie și metodică.
Cu peste 30 de ani de experiență generală în mediul didactic și în cosmetică, Simona este unul dintre cei mai experimentați cosmeticieni și formatori în domeniu.

Lector Chiorean Alexandra

Cosmetician de profesie, încă din anul 1975, având peste 40 de ani de vechime în domeniu. Lector în cadrul EL Institute de peste 25 de ani - cu experiență în formarea profesională în domeniul cosmeticii. Activități și responsabilități principale: seminarii cosmetice, cursuri de inițiere în domeniu, cursuri de formare profesională în cosmetică. Maria a absolvit de-a lungul carierei cursuri și seminarii de profil, în domeniul cosmetic, atât în România, cât și în cadrul școlilor de profil din Budapesta. Printre acestea putem enumera:
 • seminarul pentru tehnici de masaj facial, Budapesta - 1996
 • seminarul de bază Etre Belle și seminarul de introducere a produselor Revivre, dar și seminarul permanent de gene, Budapesta - 2000
 • cursul internațional de perfecționare în micro pigmentare Budapesta -2006
 • seminar tratamente cu produsele Golden Skin - 2011
 • seminar make-up cu produsele Etre Belle - 2012
De asemenea, Maria s-a perfecționat în cadrul seminariilor internaționale IMAGE Skincare, în anul 2016:
 • seminar de introducere a produselor dermato-cosmetice IMAGE Skincare
 • seminar de peeling Clinical Couture - IMAGE Skincare
 • seminar Clear Cell împotriva acneei, pentru piele grasă și cu tendințe acneice
Iar anul 2017 i-a oferit oportunitatea de a participa la Seminarul The Max, pentru proceduri și tratamente împotriva îmbătrânirii tenului și antirid, dar și la Seminarul Prevention pentru protejarea tenului împotriva razelor solare.
Any review founded
COURSE
PREȚ

Curs Cosmetician

EUR 1500

VEZI

Locații : Cluj-Napoca

Contact Me