EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415  | E L Institute  0728.413.793

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

 

Blog

Linia ORMEDIC de la Image Skincare

IMAGE Skincare este o linie medicală de produse pentru îngrijirea pielii dedicată pentru a oferi produse sigure și eficiente fără utilizarea conservanților chimici precum parabenii. Produsele nu sunt testate pe animale, nu conțin petro-chimicale, iar parfumul lor este compus 100% din uleiuri esențiale.
IMAGE Skincare sunt dezvoltate și fabricate de către chimiști recunoscuți la nivel internațional, care lucrează împreună cu o comisie de medici. Toate produsele IMAGE Skincare sunt fabricate în SUA și sunt unice din punct de vedere al calității deosebite. Filosofia IMAGE este de a utiliza ingrediente superioare pentru a obține rezultate remarcabile.
Fiecare linie este perfect concepută pentru nevoile dvs. și este formată din 4 produse starter; un demachiant pentru dimineață/seară, ser bogate în vitamine, cremă hidratantă de zi cu protectie solara și cremă reparatoare pe timp de noapte.
ORMEDIC
Ormedic, linia de produse revoluționare IMAGE Skincare, este o sinteză din cele mai pure ingrediente organice combinate cu o eficacitate medicală pentru a obține rezultate dovedite clinic. Filozofia Ormedic constă în echilibrarea stării de sănătate a pielii cu ingrediente organice certificate, anti-oxidanți foarte puternici și plante esențiale, fără utilizarea substanțelor chimice, a acizilor sau a parabenilor. Dezvoltat pentru a echilibra toate tipurile de piele, pentru a restaura si a îmbunătăți sanatatea pielii în mod natural.