EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415  | E L Institute  0728.413.793

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

 

Blog

Linia de produse Body Spa de la Image Skincare

Produsele Body Spa de la Image Skincare au fost create pentru a promova o stare generală de sănătate și pentru a trata pielea la nivel celular. Această linie a fost creată pentru a repara celulele, pentru a hrăni pielea și a viza anumite zone problematice. Alegeți Body Spa by Image Skincare pentru a îmbunătăți aspectul pielii prin inversarea semnelor de îmbătrânire în timp ce oferă pielii elasticitate, o exfoliază și îi oferă o strălucire radiantă.
Crema bronzantă ”Body Spa Face and Body Bronzer
Bronz natural și fără razele soarelui cu ajutorul acestei creme hidratante special creată pentru față și corp. Culoarea se formează lent și uniform.
Loțiunea de întinerire ”Body Spa Rejuvenating Body Lotion
O loțiune de corp ultra hidratantă cu conținut ridicat de acid glicolic, retinol, antioxidanți și peptide pentru exfolierea și întinerirea pielii. Lasă pielea fresh, fină și radiantă.
Crema de corp exfoliantă ”Body Spa Exfoliating Body Scrub
Atingeți perfecțiunea la nivelul pielii cu acest exfoliant de corp de înaltă performanță.
Crema pentru fermitatea pielii ”Body Spa Cell.U.Lift Body Firming Creme
O cremă revoluționară pentru întărirea pielii, special creată pentru a lupta împotriva laxității pielii la nivel celular.