EL Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare si un institut de frumusete, situate in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Postări Recente
Cauta

Programari : E L Prestige  0731.371.415  | E L Institute  0728.413.793

Orar: L.-V: 8-20, S: 8-15, D: Inchis / Email:  office@elbeautycenters.ro

 

Blog

Unghiile tehnice, mereu la moda

Daca rabdarea nu e punctul dvs forte si va doriti unghii lungi cu orice pret si cat mai repede, puteti apela la unghiile tehnice, care se mentin cu siguranta in “trend” si anul acesta. Fie ca e vorba de cele construite din gel, fie din acryl, cu sau fara extensii din gel sau cu ajutorul tips-urilor, unghiile tehnice raman cea ma estetica optiune. Arata impecabil, aspectul de unghii ingrijite se mentine de la o saptamana la alta fara niciun efort. In plus, sunt solutia ideala pentru persoanele carora le cresc greu unghiile, li se rup din carne, le au casante sau exfoliate. In ceea ce priveste lungimea, trebuie sa stiti ca nu mai e un criteriu de “selectie” pentru unghii frumoase. In ultima perioada, majoritatea clientelor cer unghile taiate scurt sau mediu. Cele lungi sunt, ce e drept, mai greu de intretinut si de purtat in viata…casnica. Pedichiura, frumusete pentru sanatate O atentie deosebita trebuie acordata picioarelor. “Trebuie tinut cont ca talpile sustin intreaga intreaga greutate a corpului si necesita o intretinere mai amanuntita. Neglijarea pedichiurii poate duce la probleme grave in timp, precum infectii si incarnari. Acestea sunt cauzate, ce e drept, si de vechile obiceiuri de taiere a colturilor, pe care noi nu le facem si nici nu le recomandam. Unghiile de la picioare trebuie taiate drept, cu marginile usor rotunjite, aceasta este forma ceruta de 90% din cliente.” concluzioneaza Ionela.

De altfel, la unghiile de la picioare se aplica aceleasi “reguli” ca si la maini: se poate face atat pedichiura clasica si SPA, cat si protectie naturala sau unghii tehnice. La fel, se pot aplica modele sau se poate merge pe varianta clasicului french pentru un aspect deosebit si ingrijit.

In ceea ce priveste ingrjirea unghiilor, trebuie tinut cont ca manichiura clasica trebuie refacuta o data la 7-10 zile, protectia cu gel pentru unghii naturale o data la doua-trei saptamani, iar cele tehnice trebuie “umplute” o data la trei saptamani, sau chiar o luna, in functie de ritmul de crestere al unghiilor fiecarei persoane in parte. Aproximativ cu aceeasi periodicitate, doua saptamani sau o luna, trebuie facuta si pedichiura.